Startside

Reportasjer

CD utgivelse

Repertoar

Pekere

 
 

Mail oss

 Søk

Besøk siden 5/5-01
Hit Counter

Norske Trekkspilleres Landsforbund sin hjemmeside!

Sommerfest på Sandøya

Med sommeren på hell har det igjen vært en årlig tur til Sandøya. Denne øya som ligger rett utenfor Brevik i Telemark har vært belemret med trekkspill og latter i flere år. Her er det et idyllisk miljø av salt sjø og natur som vel er det nærmeste en kommer noe som kan kalles ideelt. I flere år, den andre helgen i august, har de aller fleste av oss pakket trekkspill, barn og godt humør i bilen og reist

Det blir både spilt og sunget fra fredag kveld til søndag formiddag. Siden det er en øy så er det også litt av en kamp for å få plass på bilferga som går til øyene i skjærgården. Ikke sjelden har frammøtet på brygga medført en viss sitring av spenning om det er plass til vår bil etter ikke å ha rukket ned dit i all trafikken til den ferga vi egentlig skulle ha. Det har gått bra til nå selv om det noen ganger har blitt litt sent på kvelden. Noen er tidlig ute så grilling og musikk er i gang før en er ute av bilen.

Bjørn og Svein spiller opp

Kjell informerer deltagerne om de polske reglene som gjelder
 
1 - 2 - 2 og 3/4 - 3

Fredag var en fuktig fornøyelse. Det var værgudene som sto for det. (!) Det skein opp ut over dagen, men for sent til å tørke opp en fuktig bakke. Selvsagt er vi forberedt og partytelt og masse ved til bålet satte oss i stand til å holde det gående ut i de sene timer. 

Lørdagen var det et utrolig nydelig vær. En herlig frokost blant venner en tur på øya og deretter leker for barna (og de voksne). Sekkeløp, bokskasting og potetløp

Det var mange ettertenksomme innslag som fortellingen om Kjell Haralds første trekkspill. Du får den ved å klikke på'n.  

Kjell Harald i godt lune

Det ble også fortalt vitser og kommentert og sunget som <her>(Real Audio)


Etter mat og leker og kulturelle innslag benket vi oss som vi pleier og skravlet og koste oss. Spillte, sang og diskuterte. Det er ikke mange verdensproblemer som står igjen å løse etter en tur som denne. Den viser at det er håp for framtiden. At det faktisk går an å ha det fredelig med hverandre. 

Flere bilder fra turen <HER>.

Sang og musikk i godt selskapSang og musikk i godt selskap

 

S
t
r
ø
m
m
e
n

T
r
e
k
k
s
p
i
l
l

K
l
u
b
b

Accordion Evergreen Ring
[ Join Now | Ring Hub | Random | << Prev | Next >> ]

Målet er ikke noe i seg selv. Det er veien
som er opplevelsen!