Stovner kirke Trekkspillkonserter i Stovner kirke
Stovner kirke
Vellykket konsert!

Søndag 6. februar 2005 arrangerte Oslo og Akershus krets av NTL, (Norske Trekkspilleres Landsforbund) og Stovner Menighet sin årlige trekkspillkonsert i Stovner kirke. Det ble en kjempeflott konsert med fullsatt kirke!
Les reportasje fra konserten på trekkspill.no.

Kjell Harald LanghaugKjell Harald Langhaug – En av verdens beste!
Født i Honningsvåg (Nordkapp) i 1957. Begynte å spille trekkspill i 7-års alderen. Vinner av solistklasse ved Landsfestivalen (NM) i 1976. Dannet Nordkappkvintetten i 1975. Vant klassen for gammeldansgrupper ved Landsfestivalen (NM) i 1978. Spilte inn en LP med kvintetten "Det svinger på Nordkapp" i 1979. Har vært med i mange radio- og TV-programmer. Har mange ganger vært dommer ved forskjellige konkurranser i inn- og utland og sist sett på TV som dommer i gammeldanskonkurransen ”Kappspell”.
Bjørn Paul JohnsenBjørn Paul Johnsen – Med kompgruppe
Bjørn Paul har spilt trekkspill i seksti år, og har vært med på det meste innen trekkspilleri. Han har hatt et nært samarbeid med sokneprest Anders Moen Kvalsnes og har vært primus motor for trekkspillkonsertene i Stover kirke i 12 år. Han har spilt mer eller mindre med en fast gruppe som har jazz som hovedinteresse. Han er aktiv i Norske Trekkspilleres Landsforbund, er med i både Christiania Trekkspillklubb og “Trekkspillveteranene” som musiker og arrangør. Bjørn Paul fyller 75 år rett etter konserten. En stor takk til Bjørn for å ha engasjert seg i konserten i Stovner Kirke i tolv år!
Bærum og Oslo Fisarmoniske OrkesterBærum og Oslo Fisarmoniske Orkester
Orkesteret er satt sammen av elever fra musikkskolene i Oslo og Bærum. Alle disse er elever av Brith Laila Ouff og Anders Grøthe. Musikkstilen varierer fra gammeldans, underholdningsmusikk til klassisk musikk. Merittlisten er lang hva angår deltagelse og medaljer i Norske Trekkspilleres Landsforbunds årlige konkurranser i Distriktsmesterskap (DM) og Norgesmesterskap (NM) Dirigent for orkesteret er Brith Laila Ouff og med skreddersydde arrangementer av Anders Grøthe, er det garantert frodig og spennende til enhver tid å høre disse ungdommene.

Sangkoret VOXSangkoret VOX
De er et blandet kor med variert repertoar som bl.a. består av folketoner, viser, kirkemusikk og jazz. De holder til i Rødtvet kirke der de har øvelse hver onsdag. Koret var 25 år 2003. De er rundt 40 sangere blandet både i alder og kjønn. Dirigenten er Marianne Oulie Wiik. Vi har hatt gleden av å ha dem på besøk på konserten tidligere og gleder oss til å høre dem igjen.

Vi ønsker velkommen til neste konsert søndag 5. februar 2006!
http//home.no.net/ntlkons/