Stovner kirke Trekkspillkonserter i Stovner kirke
Stovner kirke
Konsert søndag 5. februar kl 19.00 ble meget vellykket!

Søndag 5. februar 2006 arrangerte Oslo og Akershus krets av NTL, (Norske Trekkspilleres Landsforbund) og Stovner Menighet sin årlige trekkspillkonsert i Stovner kirke. Årets utøvere var:

- Stian Aase
- Ingunn Bjørgo
- Harestukoret
- Tangokvartett

Les reportasje fra konserten på trekkspill.no
SE BILDER HER! ( Copyright: www.trekkspill.no )Stian AaseStian Aase
er en allsidig trekkspiller som spiller musikk fra mange ulike genre. Han har bakgrunn fra klassisk musikk, norsk og russisk folkemusikk, sigøynermusikk, argentinsk tango og fransk varieté-musikk.

I perioden 1997-2002 gjennomførte han fem års utdannelse ved Norges Musikkhøgskole; utøvende studium på akkordeon/trekkspill hos Erik Bergene og professor Jon Faukstad, og pedagogikk hos Anders Grøthe.

For tiden jobber han som lærer ved Kulturskolen i Ås og arbeider som frilans musiker innen klassisk musikk og folkemusikk. De siste årene har han gjennomført for Musikk i Nordland og Rikskonsertene sammen med folkemusikkgruppa Draugtøva, og er for tiden på Rikskonsert-turneer med et trekkspillduo-program sammen med Lars Røyseng.

Ingunn BjørgoIngunn Bjørgo
låtskriver og musiker med trekkspill og torader som hovedinstrument. Ingunn er Norgesmester på torader og trekkspill, har vært finalist på Landsfestivalen flere ganger, alene og i sammen med Askerladden. Hun har også flere topplasseringer i nordisk sammenheng. Med gruppen AskerLadden tok hun 3. plass i kappspell på NRK i 2003. I år kommer også første CD med Bjørgo Trio.

Hun lager all sin musikk selv, og har gitt ut flere plater alene og med Askerladden. i 2006 kommer også første CD med Bjørgo Band, en viseplate er også under planlegging.

Ingunn og Stian spiller sammen med Asle Tronrud i Bjørgo Trio i tillegg til at de er solister.

HarestuakoretHarestukoret
Harestukoret feiret i 2005 sitt 25 års jubileum. Selv om medlemstallet til tider har vært svært varierende, har koret klart å beholde en stabil kjerne som har deltatt uten avbrudd fra den spede begynnelsen. De siste årene har medlemstallet ligget rundt 20.

Repertoaret har gjennom alle år spent vidt, fra de enkleste korviser til korverk og teaterpregede oppsetninger.

Takhøyden har alltid vært stor i koret, og medlemmene trives. I en tidligere uttalelse om koret heter det: "Harestukoret trives over alt - innenfor de hvitkalkede kirkevegger, men også i de bruneste kafeer".

Tangokvartett
Dette er ei nystarta gruppe med utspring fra Dalsegno Tangoensemble. De består av Jan Olav Rolfsnes (fiolin), Øyvind Nielsen (piano), Bente Midtsveen (trekkspill) og John Martin Skogsbakken (kontrabass).
http//home.no.net/ntlkons/