Stovner kirke Trekkspillkonserter i Stovner kirke
Stovner kirke
Konsert søndag 3. februar kl 19.00 !


Søndag 3. februar 2008 arrangerer Oslo og Akershus krets av NTL, (Norske Trekkspilleres Landsforbund) og Stovner Menighet sin årlige trekkspillkonsert i Stovner kirke. Årets utøvere er:

- Stian Aase og Lars Røyseng (Duo Jupiter)
- Svetislav Mitic og Milan Petrovic
- Harestukoret
- Strømmen Trekkspillklubb

Røyseng/AaseRøyseng/Aase
er trekkspillduoen som deltok i Kjempesjansen på NRK!
Lars Røyseng fra Bærum og Stian Aase fra Sotra startet samarbeidet på Norges Musikkhøgskole og har spilt sammen i 10 år nå. De siste to årene har de reist landet rundt for Rikskonsertene og gjort over 300 konserter med forestillingen "Trekkspill på tur".
Premien de vant i Kjempesjansen ble brukt til CD-innspilling. De er nå ute med sin første CD og den inneholder favorittreportoaret til duoen, alt fra Grieg og norsk musikk til russiske virtuose nummer. I tillegg til å jobbe som freelance musikere jobber både Røyseng og Aase som lærere ved forskjellige kulturskoler og er mye brukt som seminar-instruktører.

Foto: Stian Schløsser Møller/videoer.no

Petrovic/MiticMitic/Petrovic
Her blir det duo med trekkspill og piano i topp underholdningsklasse! Begge kommer fra Jugoslavia.
Milan Petrovic er en meget dyktig pianist og jobber fast på Den norske Opera som pianist. Milan Petrovic er allsidig og har spesialisert seg på underholdningsmusikk, taffelmusikk eller dansemusikk. Musikken blir framført med bravur og humør og er kvalitetsmessig i toppsjiktet i bransjen.Svetislav har vært med i Strømmen trekkspillklubb de siste årene og er en fantastisk kapasitet, både som musiker og arrangør.

HarestukoretHarestukoret
feiret i 2005 sitt 25 års jubileum. Koret har en stabil kjerne på rundt 20 medlemmer som har deltatt uten avbrudd fra den spede begynnelsen. Repertoaret har gjennom alle år spent vidt, fra de enkleste korviser til korverk og teaterpregede oppsetninger.

Takhøyden har alltid vært stor i koret, og medlemmene trives. I en tidligere uttalelse om koret heter det: "Harestukoret trives over alt - innenfor de hvitkalkede kirkevegger, men også i de bruneste kafeer". Vi hadde gleden av å ha dem som gjester for noen år siden og gleder oss til at de kommer tilbake. Varmere korklang skal du lete lenge etter! Vi skal også ha med en solist på trekkspill, men dette er i skrivende stund ikke klart.

Strømmen TrekkspillklubbStrømmen Trekkspillklubb
stiftet 8. januar 1975. De konsentrerer seg stort sett om danse- og underholdningsmusikk. Musikalsk ryggrad i klubben er Kjell Harald Langhaug og Sigurd Johannessen. Medaljer har det også blitt ved deltakelse i årvisse mesterskap 1 gull, 2 sølv og 4 bronse. Klubben kan dermed skilte med tittelen Norgesmester i Gammeldans Klubb og orkester i regi av Norske Trekkspilleres Landsforbund (NTL). I dag består klubben av 9 trekkspill, bass, gitar og trommer.


Se bilder fra konserten 3. februar 2008 (foto: Frank Andresen):


Strømmen Trekkspillklubb (f.v. Sigurd Johannessen, Monika Anderson, Erik Ringerike, Per Edlund, bak: Terje Bernhoft , Per Bredesen.)


Strømmen Trekkspillklubb (f.v.: Kjell H. Langhaug, Frank Andresen, Svetislav Mitic, Bente Midtsveen. )


Milan Petrovic, piano/ Svetislav Mitic, trekkspill


Harestukoret v/dirigent Irina Amundsen


Lars Røyseng / Stian Aase


Publikum


Se omtale av konserten 6. februar 2005
Se omtale av konserten 5. februar 2006
Se omtale av konserten 5. februar 2007

http//home.no.net/ntlkons/