Stovner kirke Trekkspillkonserter i Stovner kirke
Stovner kirke
Vellykket konsert søndag 1. februar kl 19.00 - 2009 ! Neste konsert er søndag 7.februar 2010!

Søndag 1. februar 2009 arrangerer Oslo og Akershus krets av NTL, (Norske Trekkspilleres Landsforbund) og Stovner Menighet sin årlige trekkspillkonsert i Stovner kirke. Årets utøvere er:

- Yngvild Vivja Haaland Rud
- Halden Trekkspillklubb
- Yngvar Strøm og Pål Arve Solberg
- Rosenhofkoret

Se bildene fra konserten 1.februar 2009:

Yngvild Vivja Haaland RudYngvild Vivja Haaland Rud
er en svært lovende og allsidig ung musiker! Begynte å spille piano da hun var 5 år og trekkspill da hun var 7 år. Deltok i Norgesmesterskap første gang da hun var 9 år og har etter dette vunnet solistklassen 6 ganger. Spiller for tiden i Oslo Trekkspillklubb og har har de 2 siste årene hatt Erik Bergene som lærer. Går siste året på Rud videregående skole på musikklinjen. Yngvild deltok under VM på trekkspill (Coupe Mondiale) i Glasgow i Skottland i oktober 2008, hvor hun kom hjem med en flott 8.plass!Halden TrekkspillklubbHalden Trekkspillklubb
hadde 50-års jubileum i 2008 og har i dag ca. 20 medlemmer. Klubbens repertoar er variert musikk, både klassisk-, underholdnings- og dansemusikk. Ved siden av å underholde på gamle- og sykehjem har Halden Trekkspillklubb hatt en rekke kirkekonserter og konserter i annen sammenheng både i Norge, Sverige og Tyskland. Det har også blitt både radioprogram og kassettopptak.

Yngvar Strøm og Pål Arve Solberg Yngvar Strøm og Pål Arve Solberg
spiller trekkspillduetter. Disse to har gjennom flere år gledet publikum med sine ferdigheter både lokalt og nasjonalt. Begge er medlem i Halden Trekkspillklubb.RosenhofkoretRosenhofkoret
er et kor som ble stiftet i 1954 på Rosenhof skole. Dengang var det et pikekor. Pikene ble voksne, mennene kom med i bildet og idag er koret voksent blanda kor med sangere i alderen ca. 25-70. Koret er stadig i vekst og er nå på godt over 40 medlemmer. Vi har et bredt repertoar, alt fra kirkelig, klassisk, madrigaler, jazz, joik, folketoner, populærmusikk, sanger til festbruk, osv. Dirigenten vår heter Tage Tysland. Han har arrangert mange av de sangene vi har på repertoaret.

http//home.no.net/ntlkons/