Stovner kirke Trekkspillkonserter i Stovner kirke
Stovner kirke
Neste konsert i Stovner kirke er søndag 6.februar kl 19.00 år 2011!


Søndag 7. februar 2010 arrangerte Oslo og Akershus krets av NTL, (Norske Trekkspilleres Landsforbund) og Stovner Menighet sin årlige trekkspillkonsert i Stovner kirke. Årets utøvere var:

- Asker og Bærum Trekkspillorkester
- Eilev Øverbø
- Harestukoret
- Marit Vestrum/Bente Midtsveen

Se bilder fra konserten her (fotograf: Frank Andresen):
Se flere bilder fra konserten her.
Harestukoret
Harestukoret

Einar Amundsen, Ragnar Kjørven og Terje Bernhoft med Harestukoret i bakgrunn.
Harestukoret

Harestukoret
Harestukoret

Harestukoret
Harestukoret

Marit Vestrum og Bente Midtsveen
Marit Vestrum og Bente Midtsveen

Marit Vestrum og Bente Midtsveen
Marit Vestrum og Bente Midtsveen

Asker og Bærum Trekkspillorkester
Asker og Bærum Trekkspillorkester

Asker og Bærum Trekkspillorkester
Asker og Bærum Trekkspillorkester

Eilev Øverbø og Gaute Bech
Eilev Øverbø og Gaute Bech


Utøverne 2010:

Asker og Bærum TrekkspillorkesterAsker og Bærum Trekkspillorkester
Asker og Bærum Trekkspillorkester er resultatet av en sammenslåing av Asker Trekkspillorkester og Bærum trekkspillorkester. Orkesteret ledes av Lars Røyseng, og har de siste årene etablert seg i norgestoppen blant trekkspillorkestre. Repertoaret består for det meste av underholdningsmusikk og klassisk, men også av gammeldans.Eilev Øverbø og Gaute BechEilev Øverbø
Eilev Øverbø kommer fra Lom, har spilt trekkspill siden han var 8-10 år og studerer nå første år master på Norges Musikkhøyskole med Jon Faukstad som lærer.

Han skal bl.a. spille ammen med Gaute Bech ,pianist, som kommer opprinnelig fra Molde og har bodd i Oslo de ti siste årene. Eilev sier om samspillet: "Vi to bygynte å spille litt sammen nå i høst i faget kammermusikk, og synes begge to att tango er kjempeflott. Besetningen med akkordion og piano er kanskje ikke så vanlig, men det er faktisk en flott kombinasjon."

HarestukoretHarestukoret
Harestukoret er et blandet kor som i år feirer sine første 30 år. Besetningen består av rundt 25 sangere i alle aldre. Koret har i tillegg til nyrekrutteringer klart å beholde en stabil kjerne, hvor noen til og med har vært med fra begynnelsen. Takhøyden i koret er stor, og med en løs og ledig stil, noe som også gjenspeiler seg i repertoaret. Sanger velges etter anledningen og spenner fra drikkeviser til korverk. Dirigent for koret er ukrainskfødte Irina Amundsen. Med høyskoleeksamen i musikkpedagogikk og kordireksjon, har hun all nødvendig kompetanse for å få koret, men også den enkelte sanger, til å yte sitt beste. Harestukoret samarbeider ofte med de to trekkspillerne Ragnar Kjørven og Einar Amundsen, som også er med denne gangen..Marit Vestrum og Bente MidtsveenMarit Vestrum/Bente Midtsveen
er en duo som har mer eller mindre eksistert siden høsten 2005. Marit spiller fiolin og kommer fra Levanger i Nord-Trøndelag. Bente spiller trekkspill og kommer fra Valdres. Sammen spiller de folkemusikk, med innslag både fra Trøndelag og Valdres.
http//home.no.net/ntlkons/