Startside

Reportasjer

CD utgivelse

Repertoar

Pekere

 
 

Mail oss

 Søk

Besøk siden 5/5-01
Hit Counter

Norske Trekkspilleres Landsforbund sin hjemmeside!

NM på Seljord

Med en fjerdeplass i klassen Gammeldans klubb og orkester I, må vi kunne si oss fornøyd. Det var som vanlig et høyt nivå på klubbene og trønderne ser det ut til at det ikke er noe å gjøre med. De spiller drivende godt. Malm på første og Steinkjer på andre. Deretter kom Moss Trekkspillorkester på en velfortjent tredjeplass.

Vekslende værforhold satte sitt preg på både konkurranser og nattrock-avvikling. Fint vær torsdag og fredag, fra solskinn til nærmest flom på lørdag. Sjelden oppleves skybrudd som når man er på camping. Det datt ned i perioder så voldsomt at vi lurte på om taket holdt. Vårt gjorde det, men konkurransene måtte avbrytes da det ikke var ørens lyd å høre gjennom tromminga på taket. 

Jan Kristiansen, Kjell Valle og Gunn Andresen sjauer utstyr og mat til felles hygge.

Det er her STK hører hjemme. På dansebanen!

Lørdag hadde vi et opphold i regnet som vi utnyttet som best og raskest vi kunne til det tradisjonsrike spekelaget. Her sees litt av den skarpskodde gjengen der de hører hjemme: På en danseplatting! 

Her kan du høre oss spille "Torsdagstrall" av Sigurd Johannessen fra en øvelse. 
(Real Audio)


Som vanlig nydelig spekemat og tilbehør. Frank Andresen og Bjørn Tuv Dahl fikk utdelt, tradisjon tro, en liten oppmerksomhet. En fløyte til å ha rundt halsen. Som Berit Ringerike sa: "Som en lite tegn på at vi blåser i hvilken plassering vi får, bare vi har det fint sammen."

Fra venstre: Gunn, Sigurd, Terje, Frank, Bjørn, Kjell og BeritCamilla, Anne Lise, Eve, Hilde og Arnt er sultne

Vil du lese mer om NM i Seljord vil Norske Trekkspilleres Landsforbund legge fyldig omtale på sine hjemmesider som du finner her.

 

S
t
r
ø
m
m
e
n

T
r
e
k
k
s
p
i
l
l

K
l
u
b
b

Accordion Evergreen Ring
[ Join Now | Ring Hub | Random | << Prev | Next >> ]

Målet er ikke noe i seg selv. Det er veien
som er opplevelsen!